УДК 637.5; 664.9
Табл. 1. Ил. 2.
DOI: 10.21323/2071-2499-2018-2-10-11
Новая разработка для продления сроков годности охлажденных полуфабрикатов
Матвеев Ю.А.
ООО «Группа Компаний ПТИ»
Ключевые слова:
New development to extend the shelf-life of fresh cuts
Matveev Y.
Group of Companies PTI
Key words: microbial spoilage of meat products, preservatives, fresh cuts, shelf-life
Контакты:
Контакты:
Матвеев Юрий Александрович
y.matveev@protein.ru
Для цитирования: Матвеев, Ю.А. Новая разработка для продления сроков годности охлажденных полуфабрикатов / Ю.А. Матвеев // Все о мясе. – 2018. – № 2. – С. 10-11.
For citation: Matveev, Y. New development to extend the shelf-life of fresh cuts / Y. Matveev // Vsyo o myase. – 2018. – № 2. – Р. 10-11.